MENJAR CAS-SOLÀ
ESCUDELLA DE NADAL amb galets farcits
Pels amants de la bona cullera.
Els autèntics canelons de la iaia.
Cobriu-los amb salsa beixamel i formatge ratllat i cap al forn!
Amb salsa demi-glacé i barreja de bolets
Amb bouquet d’herbes (sajolida i llorer) (1 pollastre)
Pebrot i albergínia escalivats directament al foc.
Amaniu-la amb oli i sal. Amb una mica d’all trinxat està boníssima.
Casolanes de Pollasatre Rostit
Amb les verduretes de temporada.
No té res a envejar als arrossos de peix i marisc.
Ideal per vegetarians i vegans.
El secret està en enrossir bé el fideu.
Un plat estrella dels dinars populars
Arròs al punt de cocció, amb parmesà i delicioses trompetes de la mort.
Qui el tasta, repeteix!
A l’estil de l’àvia, amb cansalada, costella, botifarra i xoriço picant.
Per llepar-se’n els dits!
Per qualsevol altre menjar que us vingui de gust, podeu trucar-me al 629 779 395 iI us donaré preu, sense compromís! O digueu quin pressupost teniu i us faig un menú a mida. Parlem-ne!
· Avís legal · Polítiques de privacitat · Politiques de Cookies · Privadesa Social Media · Informació de Contacte